Managed Hosting

Managed hosting är en tjänst där du låter våra tekniker hantera alla typer av underhåll på dina servrar. Tjänsten låter dig fokusera på det du gör bäst genom att lämna över uppdateringar, uppgraderingar, patchning, säkerhetskontroller och övervakning till våra duktiga tekniker.

Varför managed hosting?

Att hålla en server uppdaterad och säker kan vara extremt tidskrävande. Du behöver hålla koll på uppdateringar, patchningar för säkerhetshål som har upptäckts och en rad andra viktiga saker som rör din server. Utöver att hålla dig uppdaterad behöver du ha kunskap om vad som behövs göras, hur det behöver göras samt vad som måste göras om något går fel.

Med Managed Hosting från City Network får du inte bara proaktiva rapporter om åtgärder som behövs utföras på dina servrar, vi gör även jobbet. Varje månad spenderar vi upp till 3 timmar på respektive server som har tjänsten Managed Hosting. Detta innebär att du ständigt är informerad om hur din server mår och vad vi anser behövs åtgärdas. När du är informerad och uppdaterad om allt som rör din server kan du sedan i samråd med våra tekniker schemalägga planerade åtgärder.

Avancerade säkerhetsrapporter

Vi scannar din server och levererar en avancerad säkerhetsrapport så ofta som du önskar. Normalt rekommenderar vi en månatlig rapport. Rapporten, som levereras som en PDF, innehåller allt från rekommendationer att stänga vissa portar till vilka säkerhetsuppdateringar du bör överväga att installera.

Kan jag få hjälp med vad som helst?

Ja! Du använder dina tre månatliga timmar precis som du vill. Vi rekommenderar att tiden används till att säkerställa din servers säkerhet och stabilitet men du kan planera vilka typer av jobb som helst med oss.

Vad ingår?

Det finns få eller inga begränsningar på vad för typ av arbete du kan lägga på oss under de 3 timmar som ingår varje månad. Konceptet bygger på att du kan lägga över alla typer av planerade arbeten på våra tekniker. Den enda gränsen som finns är att det är just 3 timmar som ingår varje kalendermånad.

Här är en lista på allt vi inkluderar med managed hosting, jämfört med en dedicerad eller virtuell server som inte har managed hosting.

Dedic. server Virt. server Managed
Pris +795kr/mån per server
APPLIKATIONER
Felsökning icon icon icon
Uppdateringar icon icon icon
OPERATIVSYSTEM
Felsökning icon icon icon
Uppdatering icon icon icon
Uppgradering icon icon icon
Patchning icon icon icon
ANNAT
Övervakning icon icon icon
Managed backup icon icon icon
Säkerhetsrapport icon icon icon
Inkluderad tid 0h 0h 3h/mån per server
Extra tid 995kr/h 995kr/h 20% rabatt